ایجاد بستهبندیهای خوشایند جوانان: بستهبندی تاثیر بصری زیادی دارد. کاربران بیشتر به سراغ برندهای معین با کیفیت مطمئن میروند. نوشتههای روی بستهبندی باور غلط کاهش وزن با سیگار تاکید دارد. قبل از ممنوعیت، بعضی لغات (مانند ملایم یا سبک یا قطران کم) پیشنهاداتی دروغین برای ایمن نشان دادن سیگار بودند.
تبلیغات و ترویج باورهای غلط: بسیاری از جوانان، مخصوصا دختران و زنان جوان، فریفته ترویج باورهای غلطی از این قبیل شدهاند که سیگار کشیدن به آنها در کاهش وزن کمک میکند اما مطالعات نشان میدهد این باور درست نیست و جوانانی که سیگار میکشند، لاغرتر از غیرسیگاریها نیستند. تجارت دخانیات مروج این باور غلط شده که استعمال دخانیات باعث کاهش وزن میشود.
عرضه دخانیات به صورت خردهفروشی: شرکتهای دخانیات از ابزارهای مختلف برای بازاریابی و تبلیغات در فروشگاههای عرضه محصولات خود استفاده میکنند. حتی مکانهایی که محصولات دخانی در آنجا به فروش میرسد، میتوانند بر مصرف دخانیات توسط
جوانان تاثیر داشته باشند. برای سالهای زیادی، صنعت دخانیات به فروشندگان پاداش مالی و تخفیفاتی در صورت فروش مقدار بالایی از تولیدات پیشنهاد داده است. آنها همچنین تبلیغات واضح و چشمگیری را در پنجرهها و خارج از ساختمانها برای بالا بردن فروش محصولات نصب میکنند. بعضی اوقات تبلیغات درون فروشگاه در معرض دید کودکان قرار دارد که تحقیقات نشان میدهد ممکن است در احتمال تجربه سیگار در آنها اثر داشته باشد.
استفاده از رسانه برای افزایش تولیدات: صنعت دخانیات برای افزایش ارزش محصولاتش در نظر جوانان از رسانه استفاده میکند. اکثر شرکتهای دخانیات از شبکههای اینترنتی در راستای ارتقای محصولات خود استفاده میکنند. بعضی از این شبکههای اینترنتی با ویژگیهایی چون دربرداشتن بازیها، کالابرگها، ویدئوهای جذاب استفاده کننده از شبکههای اجتماعی (مثل فیسبوک، توییتر و...) در حال رساندن آوازه ارزشهای دخانیات به گوش دیگران، به خصوص همسالان خود، هستند. در بوردهای تبلیغاتی و تلویزیونی نیز ظاهرا تبلیغ دخانیات ممنوع است اما این نوع تبلیغات هنوز در مجلات اصلی مورد علاقه خوانندگان بزرگسال و بسیاری از جوانان دیده میشود. این نوع تبلیغات اغلب دربردارنده این مفهوم است که استعمال دخانیات میتواند شما را محبوب، خوشاندام و از نظر جنسی جذاب کند.
همچنین، زنان یکی از بزرگترین اهداف صنایع دخانی هستند. صنایع دخانی تجارت پرسود خود را به سمت زنان از طریق آگهیهای تبلیغاتی که توجه خاص به جنسیت دارند و نشان دهنده مفهوم نادرست ارتباط بین استفاده از تنباکو و زیبایی، وجهه (پرستیژ) و آزادی را دارند، هدایت میکنند. سیاستهای تجاری، مصرفکنندگان را با موارد فریب دهنده مانند "سبک" یا با "تاراکم" فریب میدهند؛ و در عمل زنان، بیشتر از مردان سیگارهای لایت استفاده میکنند.